Τρόποι Πληρωμής

TOP

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το Mypazari έχει ενσωματώσει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για την πληρωμή των αγορών σας αμέσως πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.  

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ / ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ  

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με χρεωστική κάρτα (debit card), με προπληρωμένη κάρτα (prepaid card) ή με πιστωτική κάρτα (credit card): Visa, Mastercard.

 

Η χρέωση γίνεται εφάπαξ ή με χρέωση έως και 3 δόσεων, ανάλογα με το ποσό πληρωμής όπως υποδεικνύεται κατά περίπτωση από το ηλεκτρονικό κατάστημα (οι χρεωστικές, προπληρωμένες κάρτες δεν δέχονται δόσεις).  

 

Το Mypazari έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας. Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζά σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελία σας πριν την τιμολόγηση της, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της εν λόγω δέσμευσης και η Τράπεζα θα προχωρήσει σύμφωνα με τους όρους που προβλέπονται από τη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ του πελάτη (εσείς) και της Τράπεζας του (σας). Η Εταιρεία μετά από την ενημέρωση αυτή δεν φέρει καμία ευθύνη για την υλοποίηση των όρων της προαναφερθείσας σύμβασης μεταξύ του πελάτη και της Τράπεζας καθώς και για τον χρόνο και τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού της εν’ λόγω συναλλαγής. 

 

Logo σημάτων απδεκτών καρτών

 

Με την χρήση πιστωτικής κάρτας δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση στο ποσό πληρωμής. Επιλέξτε την κάρτα ως τρόπο πληρωμής και κερδίστε επιπλέον ΈΚΠΤΩΣΗ -5%.

 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ

Κάθε παραγγελία στην οποία επιλέγετε σαν τρόπο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση, κρατείται σε εκκρεμότητα μέχρι να γίνει η κατάθεση του ποσού. Αν στο διάστημα αυτό δεν γίνει η κατάθεση, η παραγγελία ακυρώνεται χωρίς άλλη ειδοποίηση. Τυχόν τραπεζικά έξοδα της κατάθεσης βαρύνουν τον πελάτη.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε το ακριβές ποσό της παραγγελίας είναι:

 

Τράπεζα Λογαριασμός IBAN
Εθνική 37600821633 GR8301103760000037600821633
Alpha 880002002015462 GR1701408800880002002015462
Πειραιώς 5249103558405 GR1001722490005249103558405

 

Καταθέστε το ποσό της παραγγελίας εντός 24 ωρών από την καταχώρηση της και στείλτε μας το αποδεικτικό πληρωμής με email στο info@mypazari.gr, αναγράφοντας τον Αριθμό παραγγελίας / Ονοματεπώνυμό σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αποδεικτικού πληρωμής, ξεκινάει η διαδικασία επεξεργασίας της παραγγελία σας. Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της πληρωμής εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται. 

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ   

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά, κατά την παράδοση στο χώρο σας, πληρώνοντας το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας στον διανομέα που θα σας παραδώσει τα προϊόντα. Ο Πελάτης χρεώνεται το κόστος της αντικαταβολής όπως αυτό αναφέρεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.  

 

 

Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνονται οι νόμιμοι Φόροι. 
 

Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας.